Vil bare slå et slag for REKO-ringen. Maken til bra konsept. Lokal mat, økologisk, og i mange tilfeller on-point i forhold til det jeg ser etter med entusiaster bak de ulike konseptene. Det være seg egg, kjøtt, honning, grønnsaker og poteter. Hvis ukjent med REKO-ringen, slår du opp dette på feks Facebook og meld deg på! Suverent måte å støtte bøndene/produsentene direkte, og du har større bevissthet rundt hva du faktisk dytter i deg. Og hvilken god følelse med hver krone som ikke går til de store matkjedene

Litt fra REKO-ringens nettsider:
Lokalmat - helt uten mellomledd
Hva er REKO?
REKO-ringen er en salgskanal for lokalmat der kjøp og salg foregår på Facebook. Kundene forhåndsbestiller varer via ringens felles Facebook-gruppe. Varene leveres ut av produsenten på ringens annonserte utleveringssted, dato og klokkeslett.
REKO står for REttferdig KOnsum og er et handelsfenomen grunnlagt av Thomas Snellman i Finland i 2013. Salgsfenomenet REKO er salg av matvarer uten mellomledd, der produsenten selv står for produksjon og salg, og får 100 % av salgssummen!
Den første REKO-ringen i Norge ble etablert november 2017. Per februar 2022 er det over 140 ringer spredt i store deler av landet. Det er rundt 500 000 kunder tilknyttet REKO-ringene, og over 600 produsenter som selger varer.